De 4 Bedste Air Fryers I 2024

Invester ikke i en Airfryer, før du læser dette...

CTestedReviews_badge-300x232-1.png
Johan Nordström

Johan Nordström

Johan er en livslang teknologientusiast, der for nylig sagde sit job op som ingeniør for at skrive noget om teknologi og mekanik. Hvidevarer er Johans foretrukne forskningsområde. Når han først er fokuseret, vil han glemme sig selv.

ae33087c32d690b5a66ef4654e3079e

Hvis du har en trang plads og ønsker at maksimere den lille plads, er det nok en god idé at placere et multifunktionsapparat som en airfryer i det rum.

De seneste måneder er airfryers blevet et stort hit blandt tusindvis af dansk, hvilket bestemt ikke er urimeligt.

Udover at du kan lave lækre fedtfattige måltider dobbelt så hurtigt som din almindelige ovn, kan du også spare mange penge på din gas/el-regning ved at udskifte brugen af ​​en ovn med en airfryer.

Forskellen til en almindelig varmluftsovn er, at den er mindre – så den opvarmes hurtigere – og leveres med en mesh-luftfriturekurv eller -bakke.

Faktisk har 7 ud af 10 forbrugere sagt, at deres airfryers har sparet halvdelen af ​​deres energiforbrug (ved madlavning).

Og med energipriserne, der snart vil stige yderligere, airfryer bliver en bedre investering…

Men det er kun en brøkdel af fordelene ved en airfryer…

Hvis du ønsker at købe en airfryer, bør du læse følgende indhold omhyggeligt.

10 grunde til at investere i en Air Fryer

De fleste mennesker kan lide usunde retter som pommes frites og nuggets, men foretrækker at undgå dem på grund af det høje fedt- og olieindhold.
Med en airfryer kan du lave mange af de usunde retter uden at skulle bekymre dig om fedt og kalorier.
En airfryer bruger betydeligt mindre olie end en konventionel ovn og kan fjerne op til 70 % af kalorierne fra fede retter uden at påvirke smag eller tekstur.

Det tager normalt 15-30 minutter for en almindelig ovn at forvarme og så kan selve opvarmningen af ​​ingredienserne tage op til flere timer (afhængigt af hvad du laver).
En airfryer kan nå flere hundrede grader på få sekunder, hvilket gør hverdagen nemmere for de fleste forbrugere.

En konventionel ovn skal først bruge energi på at forvarme hele ovnen og derefter bruge lang tid på at opvarme dine ingredienser.
Med en airfryer skal du ikke forvarme og du gør din madlavning hurtigere og sparer dermed på dit energiforbrug.
I vores undersøgelser har vi set, at det er halvt så dyrt at lave mad i en airfryer som i en el- eller gasovn.

De fleste retter lavet i en friture kræver mindre oprydning.
Udover at der skal bruges markant mindre olie, foregår al opvarmning/stegning inde i airfryeren i stedet for at stege på pande/gryde og smøre køkkenet med olie.

Når du tilbereder mad i din airfryer, opvarmes luften omkring maden til en høj temperatur. Dette skaber et varmt og tørt miljø, der ikke fremmer bakterievækst. Derfor er det mindre sandsynligt, at luftstegt mad fordærves og forårsager madforgiftning.

Vi har alle prøvet at give en kotelet eller et parti kartofler for meget i ovnen.
Du vil ikke have dette problem med en airfryer.
Den fordeler varmen jævnt, uden at du skal vende eller røre i dine ingredienser og bevarer desuden fugten i dine ingredienser.
Den jævne varme betyder også, at dine ingredienser bevarer flere næringsstoffer, da de udsættes for mindre direkte varme.

At skulle rense en ovn er sjældent en fornøjelse, og det betyder også, at de fleste gør det for sjældent (hvilket er ret uhygiejnisk).
Med en airfryer kan du bare sætte skålen i opvaskemaskinen, og du er næsten klar til endnu et magert måltid.

De fleste frituregryder har et lydniveau på ca. 55dB (en normal samtale mellem 2 personer er 60dB).
Hvis du har været på arbejde hele dagen, er det ganske behageligt ikke at skulle stå i larmen fra dit komfur/ovn, når du laver mad.

Mange frituregryder leveres med forskellige programmer designet til forskellige retter.
Dette giver dig mulighed for at vælge mellem hundredvis af lækre retter, uden at skulle tænke på hvor lang tid ovnen skal forvarmes, hvor lang maden skal være mv.
Du skal blot forberede ingredienserne, finde det rigtige program og lade din airfryer klare resten.

Når det kommer til madlavning, er sikkerhed altid højeste prioritet.
Ingen ønsker at komme til skade i køkkenet eller, endnu værre, brænde.
Airfryer tilbereder maden ved at cirkulere varm luft omkring den (på samme måde som en varmluftsovn).
Det betyder, at der ikke er behov for olie, hvilket kan være en stor brandfare.
Derudover tilbereder airfryeren maden mere jævnt end fx stegning på pande, hvilket betyder mindre risiko for forbrændinger.

Der findes dog mange forskellige modeller på markedet, så det er ikke så mærkeligt, at du ikke ved, hvad du skal vælge.

Hvis du ikke ved, hvilke funktioner du skal kigge efter, og endnu vigtigere: hvilke funktioner du skal undgå, kan du nemt ende med at betale en overpris og spilde dine penge på en airfryer, der ikke opfylder dine behov.

Derfor har vi gennem de seneste 6 måneder gennemført en stor test af mere end 49 forskellige airfryer, fra forskellige mærker, med det mål at finde den bedste airfryer i 2024.

Disse 4 ting du bør gå efter:

Jo bedre luftcirkulationen er i en airfryer, jo mindre olie skal du bruge i dine retter.
I vores undersøgelse fandt vi ud af, at airfryer med “360 graders ventilatorer” kræver meget mindre olie i maden end airfryer med normale ventilatorer.
Så hvis du vil spare ekstra på kalorierne, anbefaler vi, at du kigger efter en model med 360 graders blæser.

Om du vill vara säker på resultat som är krispiga på utsidan men ändå saftiga och läckra på insidan, leta efter en modell som har temperaturövervakning.
Alla fritöser har inte temperaturövervakning, vilket gör att temperaturen kan fluktuera, och det resulterar i att ingredienserna antingen blir för torra eller bara inte tillräckligt knapriga.

Hvis airfryeren er svær at rengøre, bruger du den måske ikke ret meget. Hvis du ikke kan lide at vaske op i hånden, så kig efter en airfryer med en opvaskemaskinevenlig skål.
Nogle skåle er belagt med materiale, der betyder, at de skal vaskes i hånden, og hvis du alligevel skal bruge penge på en ny airfryer, kan du lige så godt vælge en model, der giver dig så lidt opvask som muligt.

Nogle frituregryder kræver, at du selv indstiller tid og temperatur, hver gang du laver mad. Dette kan både være positivt (fordi man er tvunget til at finde mange opskrifter på nettet), men det kan også være meget upraktisk, da man nemt kan give sin mad for meget eller for lidt (hvis man ikke har brugt en airfryer før).
Med forudindstillede programmer kan du nemt begynde at lave de mest basale retter som bøf, pommes frites, brød, stegte grøntsager mv.

Disse 4 ting du bør undgå:

Da airfryer er meget populære nu, producerer mange producenter febrilsk, og de ignorerer sikkerhedsproblemer, hvilket medfører risici. Derfor skal du være meget forsigtig, når du køber airfryers.
Det er vigtigt at huske, at en airfryer er en enhed, der kan nå mere end 200 grader på få minutter, og derfor fraråder vi på det kraftigste at fravælge sikkerhedsfunktioner bare for at spare et par hundrede kroner.

En af de store grunde til, at airfryer er blevet populære, er, at de bruger væsentligt mindre strøm end en traditionel ovn eller komfur (og blæser).

Når det er sagt, er der stadig airfryer, der (efter vores mening) trækker alt for meget strøm i forhold til, hvor godt de rent faktisk tilbereder.

Ifølge vores beregning og anbefaling bør forbrugerne vælge en frituregryde med et forbrug på under 1800 watt.

Selvom de fleste air fryer generelt er mindre støjende end ovne og komfurer, giver det kun mening at vælge en model, der knap nok er hørbar.
I vores undersøgelse fandt vi ud af, at der er stor forskel på modellernes støjniveau, og dem, der støjer mindst, har som regel teknologi designet til at reducere støjen.
En god “tommelfingerregel” er at satse på en airfryer, der har angivet under 70 dB i lydniveau.

Vi ved ikke hvorfor, men nu om dage er der stor variation i priserne på airfryere.Der er mange modeller, der kan det samme, men hvor den ene er dobbelt så dyr som den anden.

Halvvejs i vores undersøgelse blev jeg som tidligere ingeniør overrasket over at høre, at de fleste mennesker betaler for meget for en airfryer…

Jeg har faktisk adskilt flere af airfryers, og opdagede at mange faktisk indeholder de samme dele (såsom blæser, varmelegeme osv.), men at der er stor forskel på priserne pga. mærke.

Som ingeniør kunne jeg ikke lade være med at finde ud af det, og jeg fandt ud af, at de fleste store mærkemodeller faktisk lægger op til 50 % over prisen kun for selve mærket.

Men det var en specifik air fryer, der overraskede os…

Det kommer fra en dansk virksomhed, der har fokuseret på at skabe det bedste produkt til den bedste pris, i stedet for at overbelaste marketing og branding.

Det betyder, at der nu er en airfryer med alle de samme dele og komponenter som de store mærker, men til en brøkdel af prisen.

Vi vurderede 49 Air Fryers i henhold til disse 11 kriterier:

Antal forskellige programmer

Strømforbrug

Kvalitet af materiale

Lydniveau

Brugervenlighed

Tidsforbrug i forhold til madlavning

Kvaliteten af ​​maden

Værdi for pengene

Rengøring

Skål størrelse

Kvalitet af interne dele og komponenter

DE 4 BEDSTE AIR FRYER I 2024

I løbet af de sidste 6 måneder har vi udført en lang række tests på over 49 forskellige airfryer. Disse er de 4 bedste modeller baseret på vores eksperters vurdering samt forbrugeranmeldelser:

1.png
1
6f952f503ae44a1e6e1fdc1c4d5f939

Bedømmelse

A+

Pris

1 499,00 DKK

RESULTATER
97%
STRØMFORBRUG
98%
BRUGERVENLIG
90%
TIDSFORBRUG
97%
KUNDETILFREDSHED
98%
1.png

9.8

4.7/5

SAMLET RESULTAT

FORDEL

ULEMPER

Sammenfatte

AeroFry tilbyder uden tvivl den bedste værdi for pengene.

AeroFry har skabt et produkt, der inkorporerer den nyeste teknologi, samt de bedste og mest nyttige funktioner, uden at det behøver at koste en gård.

Alle de retter vi forsøgte at lave med AeroFry blev super velsmagende og lavet til perfektion (uden at vi skulle gøre andet end at trykke på 2 knapper).

Du kan se, hvordan maden tilberedes gennem glaslågen uden at skulle åbne den. Hver gang du åbner en airfryer for at tjekke maden, mister du varmen. Glasdøren hjælper dig virkelig med at undgå det.

AeroFry bruger sin unikke “HeatSmart” teknologi, der kombinerer 360 graders luftcirkulation med de bedste varmeelementer og temperaturovervågning 27 gange i minuttet.

Derudover var det nemt for os at lave mad til næsten hele vores hold, fordi AeroFry har en skålstørrelse på hele 6.5L, og vi behøvede heller ikke at bekymre os om opvask, fordi skålen kan gå i opvaskemaskinen.

Vi var også glade for at se, at AeroFry kommer med de nyeste sikkerhedsfunktioner.

Prismæssigt var vi overraskede over, at man kunne få så god en airfryer til så få penge. AeroFrys “hemmelighed” er, at de er et team af ingeniører, der er gået sammen for at skabe den bedste airfryer til den bedste pris.

2-3.png
2055d5463419f2b291ec884ae87b2cb
黑色

Bedømmelse

A-

Pris

5 228,00 DKK

RESULTATER
95%
STRØMFORBRUG
90%
BRUGERVENLIG
98%
TIDSFORBRUG
91%
KUNDETILFREDSHED
90%
2-3.png

9.2

4.4/5

SAMLET RESULTAT

FORDEL

ULEMPER

Sammenfatte

På andenpladsen har vi en airfryer, som nogle måske kender, nemlig Cosori.

Vi havde hørt og læst meget om Cosori online, så vi var spændte på at se, om denne airfryer levede op til markedsføringen.

Først og fremmest er Cosori en rigtig god airfryer, og det var klart et tæt kapløb mellem AeroFry og Cosori, i flere af vores testkriterier.

Cosori er ikke kun smuk i sit design, den laver også rigtig god mad.

Næsten alt, hvad vi lavede i Cosori, blev fantastisk, og takket være de forudindstillede programmer var det nemt for os at komme i gang.

Vi var dog lidt kede af, at skålstørrelsen var forholdsvis lille.

En anden udfordring, vi havde, var, at Cosori tager lidt længere tid at forvarme end AeroFry.

Det blev derfor til en flot andenplads til Cosori i denne omgang.

3-1.png
e01581c7f739f8c592226163d768fa3
95a2cbd0ced629f9177747486c1b7d1

Bedømmelse

B+

Pris

2 976,00 DKK

RESULTATER
81%
STRØMFORBRUG
78%
BRUGERVENLIG
87%
TIDSFORBRUG
93%
KUNDETILFREDSHED
82%
3-1.png

8.7

4.2/5

SAMLET RESULTAT

FORDEL

ULEMPER

Sammenfatte

Foodi XL 2-Basket Air Fryer, også omtalt som 6-i-1 10-Qt Air Fryer eller blot AF300UK er mærkets nyeste og største kapacitet skuffe-type airfryer. Bekvemmelighed er det ultimative salgsargument for denne type airfryer.

Ovnluftfrituregryder og grillluftfrituregryder giver ikke mulighed for at ryste dine ingredienser op. Eller lad os sige, at du tager beholderen helt ud for at vende dine proteiner eller grøntsager sikkert.

I alt har AF300UK seks tilberedningsfunktioner – Air Fry, Air Broil, Roast, Bage, Genopvarmning og Dehydrering.

En Start/Pause-knap lod mig sætte tilberedningen på pause på begge sider af frituregryden, men da maden på den ene side var færdig hurtigere, end jeg havde forventet, ville jeg stoppe tilberedningen i stedet for at sætte den på pause. Løsningen var at bruge funktionen Tid til at lade frituregryden vide, at tilberedningstiden var færdig. Selvom det fungerede godt, var det ikke indlysende med et øjeblik.
Desværre har denne variant stadig ikke en automatisk pausefunktion. Du skal stadig trykke på start/stop-knappen for at holde tilberedningstiden synkroniseret, når du tager kurven ud.

1-4.png
a6832b2e01f188fae9bd809818d95e7
cf0ee392eea96df9e7c8f79069eb42d

Bedømmelse

B

Pris

2 600,00 DKK

RESULTATER
79%
STRØMFORBRUG
80%
BRUGERVENLIG
87%
TIDSFORBRUG
86%
KUNDETILFREDSHED
79%
1-4.png

8.3

4.2/5

SAMLET RESULTAT

FORDEL

ULEMPER

Sammenfatte

Airfryer HD9870 er en stor, kurv-stil model med en kapacitet på 7 liter. Derudover kommer den med innovativ fedtreduktionsteknologi, der opsamler overskydende fedt, der frigives under tilberedning, og adskiller det fra din mad.

Dens tilberedningsfunktioner inkluderer luftsteg, stegning, grill, bagning og genopvarmning. Eksperter fandt ud af, at den fungerer godt som en frituregryde og er fantastisk til at stege hele kyllinger samt tilberede op til 2 pund fritter i en enkelt batch.

Den mest smertefulde del af at eje HD9870 er at holde den ren. Helt ærligt, hvis vi lige kogte nogle nuggets eller noget, der ikke var for rodet, lod vi bare krummerne blive i gryden og lader det renses til næste gang. Vi forestiller os, at hvis du bruger en opvaskemaskine, ville opgaven være meget mindre af en smerte.

Et andet problem var, at teflonbelægningen på kurven og panden var nemme at skrabe væk i vores holdbarhedstest, og vi bemærkede tegn på slid efter test.

Vi har også bemærket et problem med rygning. Kun få andre frituregryder havde problemer med at producere røg under madlavning, men HD9870 var som en skorsten under vores bacontest.

Vores topvalg

素材2

Aerofry- De bedste airfryer i 2024 test

Anmeldelse:

Hvis du leder efter det største valuta for pengene, er AeroFry Air Fryer svær at slå.

Lige ud af æsken satte vi pris på dens robuste, solide fornemmelse, og den slanke sorte finish får det til at se ud, som om det er lige ud af et professionelt køkken.

Under vores test fandt vi denne airfryer tilberedt med mere kraft end de andre, og leverede sprød, jævnt tilberedt mad hver gang. Både kurv og bakke tåler opvaskemaskine og er nemme at rengøre, selvom du vælger at vaske i hånden.

AeroFry har skabt et produkt, som indeholder den nyeste teknologi, samt de bedste og mest nyttige funktioner, vil være taknemmelig for dette dansk mærke.

woman2.webp

How do we rate?

This score is based on four key metrics – extensive testing, utility level, customer feedback, and brand reputation. We set extraordinarily high testing standards for our readers, so you can have complete confidence in our recommendations.

230,000+

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.