DE 3 BESTE AIR FRYER I 2023

CTestedReviews_badge-300x232-1.png
1 (1)
5/5

Anmeldt av: Kern Hansen

Kern er en livslang teknologientusiast som en gang har vært en invitert gjestematkritiker for BBC. Når Kern har fri, forsker han ofte på hvitevaretrender på hjemmekjøkkenet og er nå aktiv på Internett.

De siste månedene har airfryers blitt en stor hit blant tusenvis av norsk, og det er absolutt ikke uten grunn.

I tillegg til å kunne lage deilige måltider med lavt fettinnhold, dobbelt så raskt som din vanlige ovn, kan du også spare mye penger på gass-/strømregningen ved å bytte ut bruken av en ovn med en airfryer.

Airfryers sirkulerer varm luft utrolig effektivt for å skape en “stekt finish” på mat med lite eller ingen olje, noe som er vanskelig å oppnå i en ovn. I tillegg er de også enkle å rydde opp etter, og de fleste deler tåler oppvaskmaskin.

Vi fant ut at de fleste frityrkokere er overpriset, mens mange andre kan gjøre det samme, men vil koste dobbelt eller mer som andre. I denne artikkelen finner vi ut og hjelper deg med å finne den mest verdieffektive og høykvalitets airfryer.

Hva skal man se etter?

Jo bedre luftsirkulasjon det er i en airfryer, jo mindre olje trenger du å bruke i rettene dine.Så hvis du vil spare ekstra på kaloriene anbefaler vi å se etter en modell med 360 graders vifte.

Hvis du vil være sikker på resultater som er sprø på utsiden, men som fortsatt er saftige og deilige på innsiden, se etter en modell som har temperaturovervåking. En airfryer uten temperaturovervåking kan resultere i ingredienser som er for tørre eller ikke sprø nok.

Hvis du ikke liker å vaske opp for hånd, se etter en luftfrityrkoker med en oppvaskmaskinvennlig bolle.

Med forhåndsinnstilte programmer kan du enkelt begynne å lage de mest grunnleggende rettene som f.eks biff, pommes frites, brød, stekte grønnsaker, etc.

Hva bør unngås?

En airfryer er en enhet som kan nå over 200 grader på minutter, så sikkerhetsfunksjoner er avgjørende.

En av de store grunnene til at frityrkokere har blitt populære er at de bruker betydelig mindre strøm enn en tradisjonell ovn eller komfyr (og hette).
Når det er sagt, er det fortsatt luftfrityrere som (etter vårt syn) bruker alt for mye strøm sammenlignet med hvor godt de faktisk tilbereder.

Til tross for at de fleste frityrkokere generelt sett er mindre støyende enn ovner og komfyrer, er det bare fornuftig å gå for en modell som knapt kan høres.

Vi vet ikke hvorfor, men for tiden er det veldig stor variasjon i prisene på airfryers.Det er mange modeller som kan det samme, men hvor den ene er dobbelt så dyr som den andre.

I henhold til hva vi ser etter og unngår, blir testen vår skåret på 11 dimensjoner og kommer så til en konklusjon:

11 Kriterier

DE 3 BESTE AIR FRYER I 2023

I løpet av de siste 3 månedene har vi testet 27 forskjellige airfryers. Følgende 3 modeller er de beste basert på våre ekspertuttalelser sammen med tusenvis av forbrukeranmeldelser:

1

TESTVINDEREN

1
炸锅蓝色

Vurdering

4.85/5

Pris

 kr. 2,599.00

Samlet karakter

9.8

4.7/5

Over 20,000 anmeldelser

2
2
Dual-mork-grå-airfryer

Vurdering

4.75/5

Pris

 kr. 5,228.00

Samlet karakter

9.4

4.75/5
3
3
2 (1)

Vurdering

4.7/5

Pris

 kr. 3,139.00

Samlet karakter

9.2

4.7/5

Hvilken Air Fryer er verdt å kjøpe?

1
7b9ac60b3e95c07e1b4915daea4fe6b

FORDEL

ULEMPER

3

MIUINO gir uten tvil best valuta for pengene.

MIUINO har laget et produkt som inneholder den nyeste teknologien, samt de beste og mest nyttige funksjonene, uten at det trenger å koste en gård.

Alle rettene vi prøvde å lage med MIUINO endte opp med å bli supergode og laget til perfeksjon (uten at vi måtte gjøre noe annet enn å trykke på 2 knapper).

Blant annet. MIUINO bruker deres unike “HeatSmart”-teknologi som kombinerer 360 graders luftsirkulasjon med de beste varmeelementene og temperaturovervåking 27 ganger i minuttet.

Vi kan også lage mat til hele storfamilien vår siden MIUINO har en bollestørrelse på hele 5.5 L, og vi trengte heller ikke å bekymre oss for å vaske opp siden bollen tåler oppvaskmaskin.

Vi var også glade for å se at MIUINO kommer med de nyeste sikkerhetsfunksjonene.

Prismessig ble vi overrasket over at man kunne få en så god luftfrityrkoker for så lite penger. MIUINOs “hemmelighet” er at de er et team av ingeniører som har gått sammen for å lage den beste luftfrityrkokeren, til den beste prisen.

woman2.webp
炸锅

230,000+

Hvordan vurderer vi?

Denne poengsummen er basert på fire nøkkeltall – omfattende testing, nyttenivå, tilbakemeldinger fra kunder og merkevareomdømme. Vi setter ekstraordinært høye teststandarder for leserne våre, slik at du kan ha full tillit til våre anbefalinger.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.