THE 3 BEST AIR FRYERS IN 2023

CTestedReviews_badge-300x232-1.png
1 (1)
5/5

Anmeldt af: Kern Hanse

Kern er en livslang teknologientusiast, som nogensinde har været en inviteret gæstemadkritiker for BBC. Når Kern har fri, forsker han ofte i hvidevaretrends i hjemmekøkkenet og er nu aktiv på internettet.

Air fryer’ere er i de seneste par måneder tid blevet et kæmpe hit blandt tusindvis af danskere, og det er bestemt ikke uden årsag.

Udover at kunne lave lækre fedtfattige måltider, dobbelt så hurtigt som din normale ovn, kan du også spare mange penge i din gas/el-regning ved at skifte brugen af ovn ud med en air fryer.

Airfryers cirkulerer varm luft utroligt effektivt for at skabe en ‘stegt finish’ på fødevarer med lidt eller ingen olie, det er svært at opnå i en ovn. Plus, de er også nemme at rydde op efter, hvor de fleste dele tåler opvaskemaskine.

Vi fandt ud af, at de fleste frituregryder er overpris, mens mange andre kan gøre det samme, men de vil koste dobbelt eller mere så meget som andre.I denne artikel finder vi alt ud og hjælper dig med at finde den mest værdi-effektive og højkvalitets airfryer.

Hvad skal man kigge efter?

Jo bedre luft cirkulation der er i en air fryer, jo mindre olie behøves du også at bruge i dine retter.Så hvis du gerne vil spare ekstra på kalorierne anbefaler vi at kigge efter en model med 360 graders blæser.

Hvis du vil være sikker på at få resultater som er sprøde udenpå men stadig saftige og lækre indeni, skal du kigge efter en model som har temperatur overvågning. En airfryer uden temperaturovervågning kan resultere i ingredienser, der er for tørre eller ikke sprøde nok.

Hvis du ikke kan lide at vaske op i hånden, skal du kigge efter en air fryer med opvasker-venlig skål.

Med forudindstillede programmer kan du let komme igang med at lave de mest basale retter som fx. bøf, pomfritter, brød, stegte grøntsager osv.

Hvad skal man undgå?

En airfryer er en enhed, der kan nå over 200 grader på få minutter, så sikkerhedsfunktioner er afgørende.

En af de store grunde til at air fryer’ere er blevet populære, er at de bruger markant mindre strøm end en traditionel ovn, eller komfur (samt emhætte).
Når det så er sagt, er der stadig air fryere som (i vores optik) bruger alt for meget strøm ifht. hvor godt de egentlig laver mad.

På trods af at de fleste air fryer’ere generelt larmer mindre end ovn og komfur, giver det kun mening at man går efter en model som knapt kan høres.

Vi ved ikke hvorfor, men på nuværende tidspunkt er der meget stor varians i priserne på air fryer’ere Der er mange modeller som kan det samme, men hvor den ene er dobbelt så dyr som den anden.

I henhold til hvad vi ser efter og undgår, bliver vores test bedømt på 11 dimensioner og kommer derefter til en konklusion:

11 Criterias

DE 3 BEDSTE AIR FRYER I 2023

I løbet af de sidste 3 måneder har vi testet 27 forskellige airfryere. Følgende 3 modeller er de bedste baseret på vores ekspertudtalelser sammen med tusindvis af forbrugeranmeldelser:

1

TESTVINDEREN

1
炸锅蓝色

Vurdering

4.85/5

Pris

 kr. 1,799.00

Samlet karakter

9.8

4.7/5

Over 20.000 anmeldelser

2
2
Dual-mork-grå-airfryer

Vurdering

4.75/5

Pris

 kr. 5,228.00

Samlet karakter

9.4

4.75/5
3
3
2 (1)

Vurdering

4.7/5

Pris

 kr. 3,139.00

Samlet karakter

9.2

4.7/5

Hvilken Air Fryer er værd at købe?

1
1

FORDELE

ULEMPER

3

MIUINO tilbyder uden tvivl den bedste værdi for pengene.

MIUINO har skabt et produkt som indeholder den nyeste teknologi, samt de bedste og mest nyttige funktioner, uden at det skal koste en bondegård.

Alle de retter vi prøvede at lave med MIUINO, endte med at være super lækre og lavet til perfektion (uden at vi behøvedes at gøre andet end at trykke på 2 knapper).

Bla. benytter MIUINO sig af deres unikke “HeatSmart” – teknologi som kombinerer 360 graders luftcirkulation med de bedste varme-elementer og temperatur-overvågning 27 gange i minuttet.

Vi kan også lave mad til hele vores udvidede familie, eftersom MIUINO har en skålstørrelse på hele 5L, og vi skulle heller ikke bekymre os om opvask eftersom skåln kan gå i opvaskemaskinen.

Vi var også glade for at se at MIUINO kommer med de nyeste sikkerhedsfunktioner.

Primæssigt var vi forbavsede over at man kunne få så god en air fryer til så få penge. MIUINO’s “hemmelighed” er at de er et team af ingeniørere som er gået sammen om at skabe den bedste air fryer, til den bedste pris.

woman2.webp
炸锅蓝色

230,000+

Hvordan vurderer vi?

Denne score er baseret på fire nøglemålinger – omfattende test, nytteniveau, kundefeedback og brands omdømme. Vi sætter ekstraordinært høje teststandarder for vores læsere, så du kan have fuld tillid til vores anbefalinger.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.